Известие

Collapse
No announcement yet.

2-ра Национална среща на 166, Априлци, 20-22 май 2011

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 2-ра Национална среща на 166, Априлци, 20-22 май 2011

Националната среща на 166 ще се проведе на 20-ти, 21-ви и 22-ри май в гр. Априлци.

Досега сме се събрали група около 15-тина човека (без да броим тези, които са в района и ще дойдат без преспиване) и сме запазили 8 стаи в хотел Център. Ако още някой иска да се включи, нека ми се обади - мисля, че има места.

Който иска може да намери и по-евтини нощувки:

http://apriltsi.org/index.php?page=rooms&pgid=1

http://aprilci.start.bg/

http://pochivka.bg/t-2-%D0%BA%D1%8A%...BB%D1%86%D0%B8

Само гледайте да изберете място в кв. Ново село, където е основната група и кръчмата, защото разстоянията в Априлци са големи за прибиране пеша.

За всякакви допълнителни въпроси, търсете ме на 088 881 47 51 или ми пишете на мейла: NTzokev@gmail.com .

Програмата на мероприятието е следната:

20-ти май, петък:
    - Пристигане и настаняване на желаещите да са там от петък.
    - от 20.00 ч.: Вечеря в някоя кръчма (най-вероятно Сватовете)

21-ви май, събота:
    - кафета, закуски и т.н.;
    - пристигане и настаняване на останалата част от групата;
    - събиране на колите, снимки, каране в колона, обяд и др.
    - волна програма;
    - вечеря;

22-ри май, неделя:
    - ходене до забележителности в околността;
    - обяд, волна програма, отпътуване на зорлиите да си ходят;
    - вечеря;

23-ти май, понеделник:
    - пътуване до Калояново;
    - участие или зяпане на трак дея на писта Дракон;
    - хапване;
    - който от където е.
    Last edited by Коки; d.m.y г., 12:30. Основание: Обновяване
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

Пу за мене ! Много се кефя че е променена датата и също така смятам да доведа един колега с 166 със мен.
    5 Ланчии зад гърба си!
    И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

мм много добре, и хотелчето е май онова от миналата година, супер!
      пиши ме направо с единичка, по късно ше ти кажа дали от петък вечер или не
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Аз............ше идвам с жената хахахаха..........интересно ше бъде
        "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
        sigpic

Comment

Ивинявайте френдове, аз няма да мога да дойда на сбирката, със жена ми имаме годишнина и тя има някви планове за гръцки остров ...
          Last edited by nightroller; d.m.y г., 12:13.
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Къде трябва да заявим участие
            АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
            LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

Браво Коки - отново си доайен организатор-а на трупата

Аз ще се "консултирам" с жената (иначе още от сега съм навит ) и се надявам да присъстваме.

@22:00 : консултацията мина гладко: идваме

Има ли идея за плащането на 30-те % : ти ли ще събираш парите или всеки поотделно ще си плаща по банкова сметка или какъвто е "традиционния" начин за хотела?

Ако имаш нужда от помощ - само казваш.

Миналата година бях половин инициатор, сега може да се включа в подготвителната част при нужда
              Last edited by kpmaster; d.m.y г., 22:11.
              Возя се с 159 1.9 JTDm 150
              Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX

Comment

Коки,би ли попитал дали може да дойда с кучето ?
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
                  Къде трябва да заявим участие
                  Първоначално публикувано от kpmaster Покажи съобщение
                  ...Има ли идея за плащането на 30-те % : ти ли ще събираш парите или всеки поотделно ще си плаща по банкова сметка или какъвто е "традиционния" начин за хотела?...
                  Както миналата година - пращате ми парите по банков път и мейл с подробности за резервацията. Ще пиша в първия пост.
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                  Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

След като Коки ми се обади, много ми се идваше, но за съжаление ще пропусна
                    FIAT Punto 1,9 JTD
                    EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
                    sigpic

Comment

Аз също!На сватба съм.
                      5 Ланчии зад гърба си!
                      И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Колеги, днес ще потвърждавам резервациите. Някой ако иска да се включи, сега е моментът. Досега са ми заявили 8 стаи. Ще чакам заявки до довечера.
                        Last edited by Коки; d.m.y г., 16:59.
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Здравейте колеги! За съжаление ще трябва да се запозная с вас на следващата среща, защото за тази ще съм в чужбина. Миналата седмица попаднах на този пост, и реших да си направя една разходка с приятелката ми до там. Идеята е да ви драсна няколко влечатления, ако се интересувате...
                          1. Първо най-важно - колегите от южна България да забравят прохода Троян-Карнаре като опция.(аз реших на отиване на мина по подбалканския за по интересно. Подбалканския също е в ремонт и е терсене) До върха пътя е супер, но превалите ли Беклемето, ще съжалите че сте тръгнали...
                          2. Хотелчето е много кипро и персонала е страхотен. В началото подходих малко с недоверие, но наистина са много отзивчиви и приятни хора.
                          3. Предполагам че някой от вас ще искат да отидат до Видимското пъскало. Не правете моята грешка да мислите че 166ците са подходящи за калдаръма. Аз изкарах към 2 километра наоре с неистови мъки и едва обърнах.
                          4. Освен ресторанта на хотела има и едно друго ресторантче на две преки
                          5. Разтоянието от София по Хемус е точно 230 км и ако карате спокойно като мен, разхода Ви няма да се качи над 6.7. Аз останах много много изненадан от постижението си, което за такава кола е меко казано невероятно.
                          6. Заредете ти колите някъде на Хемус или по главния път. Надолу има странни бензиностанции с бензин за 2.36 и причудливи имена , на които не се поддадох

Надявам се да съм Ви бил полезен. В знак на благодарност ако на някой му се мисли защо през прохода, когато не съм на пълна газ на трета скорост ми трака нещо, може отзивчиво да ми даде съвет. Идеята е че трака, когато не е на пълна газ а на междинна. Когато я натисна до дупка тракането спира.

Comment

полезна информация си събрал .

относно тракането - причини много може да са. Обичайният отговор най-много ще ти помогне: диагностика и на качествен майстор. При мен трака по същия начин но на равно - знам си, че карето е за смяна, но още не му е дошъл реда...

По темата: за тръгващите в Петък - може да се чакаме на Shell-a малко след околоМръсното към 18:30 - 19:00 и заедно да пътуваме до Априлци...
                            Возя се с 159 1.9 JTDm 150
                            Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX

Comment

Първоначално публикувано от kpmaster Покажи съобщение
                              ...По темата: за тръгващите в Петък - може да се чакаме на Shell-a малко след околоМръсното към 18:30 - 19:00 и заедно да пътуваме до Априлци...
                              Аз мисля да тръгна по-рано, но ако не успея, ще дойда на Shell-a.
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                              X